►-symbolilla merkityt koulutukset tallennetaan koulutusmateriaalisivulle tai koulutuksen järjestäjän sivuille.


Etäkahvit

Kirjallisuuskahvit jatkuvat syksyllä 2024

Huom: Kirjallisuuskahveilla voidaan kirjavinkata tai mukana voi olla aiheeseen sopiva kirjailijavieras.

Muita etäkahveja

Lisätietoa tulossa!
Etäkahveille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Lähetämme Teams-osallistumislinkit sähköpostitse lähempänä kahveja, ellei toisin mainita.


Koulutukset

Tietoa syksyn koulutuksista tulossa, pysy kuulolla!


Digivartit (Teams)

Digivartit jatkuvat syksyllä 2024 tiistaisin klo 9–9.15.

Digivartit ovat lyhyitä tietoiskuja, joihin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua. Kutsu jokaiseen varttiin lähetetään erikseen sähköpostitse. Koulutukset tallennetaan vähintään kahdeksi viikoksi Savon kirjastolaisten käyttöön.


Digiä tunnissa -koulutukset

Digiä tunnissa -koulutuksissa keskitytään yksittäiseen digiaiheeseen kerrallaan. Koulutuksiin ei tarvitse ilmoittautua, kutsut lähetetään lähetetään erikseen sähköpostitse. Kukin koulutus tallennetaan Savon kirjastolaisten käyttöön.

Syksyn 2024 Digiä tunnissa -koulutuksista tiedotetaan myöhemmin.


Poimintoja AVI:n tulevista koulutuksista

Ti 28.5. klo 13–14.30 Yleisten kirjastojen yhteiskunnallinen tehtäväkenttä ja uudenlaiset tehtävät – Osa EU:n kulttuurialan työsuunnitelmaa 2023-2026
Syksyllä 2023 opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuriasiainneuvos Leena Aaltonen nimitti Anu Ojarannan Lounais-Suomen aluehallintovirastosta Euroopan komission kokoamaan yleisten kirjastojen asiantuntijaryhmään. Mukana on edustajat lähes jokaisesta Euroopan maasta. Nyt tarvitaan teidän, suomalaisten yleisten kirjastojen apua. Haluamme aluehallintovirastona järjestää tilaisuuden, jossa yleisten kirjastojen toimijat pääsevät ääneen ja kertomaan näkemyksensä.
Tilaisuus on ilmainen ja suunnattu kaikille kirjastojen ja kirjastoalan kehittämisestä kiinnostuneille. Ilmoittautuminen ja lisätiedot AVI:n sivuilla.

Lisää poimintoja tulossa myöhemmin. Muista tarvittaessa ilmoittautua webinaareihin etukäteen. Lisää AVI:n koulutuksia, opintomatkoja ja tapahtumia Aluehallintoviraston sivuilla.


Tutustu myös näihin


Menneet koulutukset

Menneiden koulutuksien materiaalit ja mahdolliset tallenteet löydät AKE Savon koulutusmateriaalit -sivulta.

Webinaarit-soittolista YouTubessa.
Digivartit YouTubessa.
Digiä tunnissa -tallenteet YouTubessa.

Koulutusmateriaaleja on myös Savon kirjastojen yhteisessä Teamsissa. Jos olet kirjastolainen Pohjois- tai Etelä-Savon alueelta, voit pyytää liittämään itsesi mukaan laittamalla postia: koulutus.kirjasto@kuopio.fi.