Olette varmaankin huomanneet, että keräämme uutiskirjeeseen esittelyjä kaikista Savon kirjastoista. Itse asiassa tiedän, että olette huomanneet, sillä kirjastoesittelyt ovat tilastoissa uutiskirjeen luetuimpien sisältöjen joukossa!

roikkuvat kirjat joroinen

Kirjanäyttely Joroisten kirjastolla.

Tavoitteena on pikkuhiljaa kerätä esittelyt jokaisesta alueen kirjastosta. Jossain vaiheessa siis lähestymme teitä sähköpostilla, jossa pyydämme esittelyä. Jo ennen pyyntöä saa ehdottomasti ilmoittaa valmiutensa sähköpostihaastatteluun tai lähettää valmiin tekstin ja kuvia. Julkaisemme esittelyjä sitä tahtia, mitä niitä tulee.

Kirjastoesittelyt ovat hyviä paitsi tutustumisen, myös vertaisoppimisen kannalta, sillä niistä saa näkökulmaa siihen millaista osaamista missäkin kirjastossa on. Savon tiet ja kirjastot kutsuvat!

Esittelyt ovat olleet monipuolisia ja kuvat  valtavan hienoja. Paineita esittelystä ei kannata ottaa, sen voi tehdä niin lyhyesti tai pitkästi kuin haluaa, ja kertoa juuri ne asiat, jotka itselle tuntuvat tärkeiltä.

Esittelyt ja halukkuutensa sähköpostihaastatteluun voi ilmoittaa sähköpostilla: maarit.ilmola(a)kuopio.fi tai koulutus.kirjasto(a)kuopio.fi.