Mäntyharjun kirjasto osallistui yhtenä kuudesta pilottikirjastosta Sitran Kirjastoista kansanvallan foorumeita -hankkeeseen. Nyt Mäntyharjun pilottiin Eteläsavolaisista kirjastoista kansanvallan areenoita (ESKA) pääsee tutustumaan tarkemmin. Kehitettyä toimintakonseptia on kuvattu loppuraportissa. Levittämisen työkaluiksi on tuotettu myös lyhytelokuva ja sitä tukeva traileri.

Mäntyharjun pilotista voi olla hyötyä erityisesti niille kirjastoille tai kirjastoverkostoille, jotka ovat hakemassa AVIN demokratia-avustusta: Erityisavustus yleisten kirjastojen toiminnan kehittämiseen kansalaisten ja päättäjien vuoropuhelun foorumeina – Avustukset (aviavustukset.fi)

Lisätietoja:
Jari Hautamäki
Hankkeen vastuullinen johtaja
jari.hautamaki@mantyharju.fi

Jonna Juhola
Hankekoordinaattori
jonna.juhola@mantyharju.fi

Lue hankkeen loppuraportti täältä:
ESKA_loppuraportti

Lyhytelokuva (11.29 min)

Traileri (4.23 min)