Kangasniemen sivistys- ja hyvinvointipalvelut hakee osa-aikaista KIRJASTOVIRKAILIJAA 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on 50 % kokonaistyöajasta.

Kirjastovirkailija työtehtäviin kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelu- ja kokoelmatyötä sekä muita kirjastoalan tehtäviä. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta ottaa käyttöön uusia teknisiä ratkaisuja ja verkkopohjaisia palveluita sekä opastaa muita niiden käytössä. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva perustutkinto sekä kokemus asiakaspalvelu- ja kirjastotyöstä.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kehittävää työotetta. Eduksi katsotaan myös seuraavien tietojärjestelmien tuntemus: Axiell Aurora, Ceepos ja WordPress. Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, ja valituksi tulleen on ennen työn aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistusterveydentilastaan.
Vastaanotamme hakemukset ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi sivujen kautta 31.10.2018 klo 15 mennessä. Hakemukseen voi liittää ansioluettelon. Postitse toimitettavat hakemukset lähetetään osoitteeseen Kangasniemen kirjasto, Kankaistentie 5, 51200 Kangasniemi. Pätevyyttä osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelussa.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 11.10.2018 11:11:01