Iisalmen kaupunginkirjasto hakee hanketyöntekijää määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.1. – 31.10.2020 (tai sopimuksen mukaan).

Hanketyöntekijä tulee työskentelemään Itä-Suomen aluehallintoviraston rahoittamassa Lukukuntoon – lukemisen edistäminen -hankkeessa Iisalmessa. Hankkeen tavoitteena on kokeilla uusia toimintamalleja lukemisen edistämiseen, järjestää lukemisen edistämiseen liittyviä räätälöityjä tapahtumia hankeen kohderyhmille sekä tukea kirjaston henkilökuntaa lukemisen edistämisen työtehtävissä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteinen tutkinto sekä alan tuntemus.

Hakijassa arvostetaan lukemiseen innostamisen menetelmien tuntemusta, kirjastoalan koulutusta ja kokemusta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä luovaa ja aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ansioluetteloinen tulee tehdä viimeistään 2.12.2019 klo 15.30 mennessä.

Hakemus ja lisätietoja täältä:

kuntarekry

Tuija Sirviö-Lappalainen, vastaava kirjastonhoitaja, tuija.lappalainen-sirvio@iisalmi.fi ja kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Sanna Marin, sanna.marin@iisalmi.fi.Lue myös Iisalmen kaupungiskirjaston esittely uutiskirjeestä:Iisalmen kaupunginkirjasto