KIRJASTONHOITAJA
Siilinjärven kunta
Siilinjärvi

Siilinjärven kunta hakee kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haku tehtävään päättyy 20.9.2018 klo 15.00. Siilinjärven kirjastotoimeen kuuluu pääkirjasto, Vuorelan kirjasto ja kirjastoauto.

Kirjastonhoitajana tulet vastaamaan kirjastoaineiston luetteloinnista. Lisäksi työtehtäviin kuuluu keskeisesti musiikkiaineistoon liittyvä kokoelmatyö sekä asiakaspalvelu.

Sinulla on motivaatio ja valmiudet tehdä kirjastonhoitajan perustehtäviä. Arvostamme yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä intoa ja luovuutta kehittää palveluita kaikki asiakasryhmät huomioiden. Aiempi luettelointikokemus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde alkaa 15.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot vt. kirjastotoimenjohtaja Timo Hyötyläinen, 044 740 1314, timo.hyotylainen@siilinjarvi.fi

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 31.8.2018 15:42:26