Kuopion kaupungin Hyvinvoinnin palvelualueella kaupunginkirjastossa on haettavana Nilsiän ja Riistaveden lähikirjastonjohtajan vakituinen tehtävä 1.8.2018 alkaen. Työpiste sijaitsee Nilsiän lähikirjastossa.

Lähikirjastonjohtaja toimii Nilsiän ja Riistaveden lähikirjastoissa esimiehenä ja vastaa Kuopion kaupungin strategisten linjausten ja niistä johdettujen Kuopion kaupunginkirjaston toiminnan tavoitteiden mukaisesti Nilsiän ja Riistaveden lähikirjastojen toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Lähikirjastonjohtaja tekee myös itse käytännön asiakaspalvelu- ja kohderyhmätyötä, kehittää yksikkönsä osaamista sekä kehittyy itse muutoksessa. Hän työskentelee tarvittaessa Kuopion kaupunginkirjaston yhteisissä työryhmissä sekä useampaa Kuopion kaupunginkirjaston toimipistettä ja myös suurempaa aluetta (Savo) koskevissa kehittämishankkeissa.

Kelpoisuusehdot: Soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Eduksi katsotaan esimieskoulutus ja -työkokemus.

Työaika 36,75 /vko.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut tehtävään tapahtuvat viikolla 42.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 24.9.2018 09:22:19