Alueellisen kehittämistehtävän tiimi kokee muutoksia, sillä minä (Ella Paija) olen lähdössä kohti uusia tuulia ja pääkaupunkiseutua. Olen vastaanottanut työpaikan kirjastossa, jossa aloitan jo ensi viikolla. Ennen paikkani täyttämistä työtehtäviäni hoitaa sijainen. Hän esitelköön seuraavaksi itse itsensä täällä blogissa!

Vuosi alueellisen kehittämistehtävän parissa on ollut todella mielenkiintoinen ja olen oppinut paljon. Vierailut Savon kirjastoissa ovat laajentaneet näkemyksiäni ja antaneet rutkasti uusia ideoita ja oivalluksia. Haluan kiittää niistä teitä.

Kehotankin kaikkia kykeneviä lähtemään Kuopion AKE:n järjestämälle opintomatkalle Tampereelle 3.-4.12.2018. Mikään ei kehitä ja innosta samalla tavalla kuin tieto siitä, miten muut asioita tekevät. Matkalla on mahdollista yöpyä yhden hengen huoneessa, mutta jos haluaa höpötellä vielä iltaan asti näkemästään kollegan kanssa, myös kahden hengen huoneisiin voi majoittua. Hotelli on Hämeenpuiston Scandic.

Opintomatkalla tutustutaan ohjatusti kaikkiin mainoksessa mainittuihin kirjastoihin: niiden tiloihin ja toimintatapoihin. Sampolan lähikirjastossa tutustutaan erityisesti makerspace-tilaan, jossa kirjaston asiakkaat voivat käyttää mm. 3D-tulostinta ja vinyylileikkuria. Ilmoittautukaa ehdottomasti 15.11. mennessä (koulutus.kirjasto@kuopio.fi).

Opintomatkan mainos löytyy täältä.

Haluan toivottaa kaikille teille hyvää jatkoa ja jaksamista työhön.

Eläköön kirjastot!

Ella Paija