Edellisessä blogipostauksessa Ella kertoikin suuntaavansa kohti uusia haasteita, ja mainitsi sijaisen ottavan hänen tehtävänsä hoitaakseen. Tässä minä siis olen! Esittelenpä lyhyesti itseni.

Nimeni on Jaana Jauhiainen, ja toimin Kuopion kaupunginkirjaston alueellisen kehittämistehtävän tiimissä Ellan sijaisena tammikuun loppuun saakka. Olen pian valmistuva kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomi. AKE-vastuualueisiini kuuluvat koulutus ja viestintä, eli muun muassa tämän uutiskirjeen päivittäminen.

Asun tällä hetkellä virallisesti Oulussa, mutta savolaiset juureni vetävät minut tänne seudulle aina vain uudelleen. Olen ehtinyt lyhyen elämäni aikana olla useissa kirjastoissa tiskin tällä puolen ja saanut nähdä niin pienten kuin isompienkin kirjastojen toimintaa. Minulle ovat tulleet tutuksi esimerkiksi Iisalmen, Siilinjärven ja Kuopion pääkirjastot sekä muutama OUTI-kirjasto Pohjois-Pohjanmaalla.

Harrastan muun muassa roller derbyä, lukemista ja käsitöitä (vaikka yhden villasukkaparin neulomisessa kestääkin valehtelematta pari vuotta…). Odotan mielenkiinnolla, mitä seuraavat kuukaudet tuovat tullessaan!

Tulossa onkin esimerkiksi opintomatka Tampereelle 3.–4.12. Lähtekää rohkeasti mukaan! Ilmoittautuminen torstaihin 15.11. mennessä (koulutus.kirjasto@kuopio.fi). Lisätietoja löytyy esimerkiksi täältä. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin mieltänne askarruttaviin kysymyksiin.

Muistakaa myös Kirjastotoimen hanke-webinaari perjantaina 16.11. kello 13-15. Webinaarissa kirjastotoimen ylitarkastaja Eeva Hiltunen Itä-Suomen aluehallintovirastosta kertoo tuoreimmat tiedot kirjastotoimen hankehausta ja vastaa kysymyksiin. Kysymyksiä voi myös lähettää etukäteen vielä tänään osoitteeseen koulutus.kirjasto@kuopio.fi. Liity lähetykseen osoitteessa: https://kirjasto.adobeconnect.com/live.

Lisää hyödyllisiä koulutuksia on kerätty esimerkiksi tänne.

Koulutusterveisin,

Jaana