Vuosi on kulunut kuin siivillä. Olemme AKE-tiimin kanssa kuluneen vuoden aikana päässeet tutustumaan uusiin kirjastoihin ja ihmisiin, järjestämään ja osallistumaan moniin koulutuksiin sekä ennen kaikkea jakamaan ja vastaanottamaan tietoa ja osaamista. Kaikki te olette tehneet tästä vuodesta antoisan, kiitos teille!

Kiitos myös kaikille koulutuksiin osallistuneille. Loka-marraskuussa järjestettyyn sukkulakiertueeseen osallistui yhteensä 71 henkilöä seitsemässä eri kirjastossa. Lisäksi järjestimme kolme isompaa koulutusta Kuopiossa ja Mikkelissä, koulutusta EU:n tietosuoja-asetuksesta sekä verkostoitumispäivän Varkaudessa. Vuoden aikana järjestettyihin 11 koulutukseen osallistui yhteensä 431 henkeä. Viittä julkaisemaamme webinaaritallennetta on katsottu tähän mennessä (päivitetty 3.1.19) yhteensä 271 kertaa. Suuret kiitokset kaikille osallistujille!

Ensi vuonna luvassa lisää koulutuksia ja verkostoitumista. Pysykää kuulolla!

Maarit, Johanna, Jaana ja Heli