Kuopion kaupunginkirjasto hakee kirjastoautonkuljettaja-virkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kirjastoautonkuljettaja-virkailijan tehtäviin kuuluvat kirjastoauton kuljettaminen, asiakaspalvelutehtävät, kirjastoauton toimivuudesta huolehtiminen sekä osallistuminen kirjastoautopalveluiden kehittämiseen ja kokoelmatyöhön. Työhön sisältyy tarvittaessa (esim. lomakausina) työskentelyä Kuopion kaupunginkirjaston muissa toimipisteissä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tietoteknisiä valmiuksia sekä kiinnostusta kirjastopalveluihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyydestä annetun asetuksen (434/2018) mukainen pätevyys sekä tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto. Eduksi katsotaan kirjasto- ja tietopalvelualan työkokemus ja koulutus sekä kokemus linja- tai kuorma-auton kuljettamisesta.

Työ on kaksivuorotyötä, joka sisältää säännöllisesti iltavuoroja. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Palkkaus: 2164,84€/kk
Koeaika: 6 kuukautta

Kuopion kaupunginkirjastoon kuuluu kolme kirjastoautoa. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu pääkirjastolle ja sisältää työskentelyä kirjastoautoissa Aulis ja Elina. Työhön voi sisältyä satunnaisia työvuoroja myös Koillis-Savon kirjastoautossa, joka liikennöi Juankoskelta käsin.

Hakuaika päättyy 28.2.2019 klo 12:00. Haastattelut viikolla 11. Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Katso lisätietoja ja hae paikkaa: www.kuntarekry.fi > työavain 215378.

Lähde: Kuntarekry.fi 19.2.2019 klo 15.28