Valtioneuvoston päätöksellä kirjastot ovat tämänhetkisen tiedon mukaan suljettuina 18.3.-13.5.2020 koronaviruksen (COVID-19) leviämisen ehkäisemiseksi (tilanne 31.3.2020).

Me AKE Savossa haluamme tarjota kirjastoille osaltamme tukea tämän äkillisen muutoksen keskellä. Olemme lisänneet ylävalikkoon Poikkeusolojen vinkkipankin.

Pyrimme keräämään tuolle sivulle esimerkiksi vinkkejä siitä, miten itseään ja osaamistaan voi kehittää itseään sulkuaikana, mitä ilmaista etäaineistoa asiakkaille voi vinkata ja millaisia palveluita kirjasto voisi ehkä tarjota etänä. Jaamme myös muuta hyödyllistä tietoa ja vastaamme mielellämme kaikkiin mieltänne askarruttaviin kysymyksiin parhaamme mukaan. Muista myös itseopiskelumateriaalimme.

Onko kirjastossasi otettu käyttöön uusia tapoja palvella asiakkaita etänä? Kerro meille hyvät vinkkisi! Kysymyksiä ja omia vinkkejä voi jättää tuttuun sähköpostiosoitteeseen koulutus.kirjasto(at)kuopio.fi. Samasta osoitteesta voit pyytää myös webinaarisivun salasanan.